O NAMA

Zašto odabrati upravo nas

Firma Mediteran d.o.o. Jajce osnovana je 1999. godine sa primarnom djelatnošću obrade drveta i drvene stolarije. U tom periodu Mediteran je bio jedini obrt takvog tipa na području općine Jajce. Razvojem industrije i PVC stolarije, Mediteran 2012. godine u svoj već široki asortiman ponude drvne stolarije ubacuje i ALU-PVC stolariju, koja danas ima izrazito široku primjenu. Firma broji 15 zaposlenih osoba u proizvodnji. Uz proizvodni program firma se također bavi i montažom svih svojih proizvoda. Ono što nas stavlja ispred konkurencije je garancija na kvalitet, što potvrđuju određeni certifikati kao i veliki broj zadovoljnih kupaca.

Mediteran d.o.o. nalazi se u naselju Lučina kod Jajcu, 7 kilometara od centra grada, na magistralnom putu Jajce – Dobretići.

Proizvodnja stolarije Jajce

ŠTA NAS STAVLJA ISPRED KONKURENCIJE?

ISKUSTVO

Tisuće ugrađenih vrata, prozora i dodatne opreme dovoljan su pokazatelj iskustva.

POUZDANOST

Materijali koje koristimo za izradu naših kvalitetnih proizvoda zadovoljavaju EU standarde.

PRECIZNOST

Ugradnju na licu mjesta vrše profesionalno obučeni montažeri sa višegodišnjim iskustvom.

ŠTEDLJIVOST

Ugradnjom naše stolarije povećavate toplotnu izolaciju vašeg objekta, čime se postižu značajne uštede.

RIJEČ DIREKTORA

Glavni cilj poduzeća Mediteran d.o.o. Jajce je zadovoljstvo kupca. Naš zadatak je da svojom profesionalnošću i predanosti poslu odgovorimo na sve zahtjeve tržišta. Stručno osoblje i korištenje savremene tehnologije  omogućuju da u kratkom vremenskom roku napravimo kvalitetan proizvod. Na svaki ugrađeni proizvod dajemo dugoročnu garanciju.
Josip Jurina, direktor