USLUGE

Profesionalnost na prvom mjestu

SVE ZA ZADOVOLJSTVO KUPCA

Kako bi kupac mogao na jednom mjestu naručiti sve, i jednom dobavljaču prepustiti odgovornost za ukupan rezultat, našu osnovnu djelatnost proizvodnje stolarije dopunili smo i pratećim uslugama

MJERENJE I ANALIZA

Prije izrade ponude za kupca, stručno osoblje Mediterana d.o.o. na terenu vrše detaljna mjerenja i analizu za željene proizvode. Na osnovu izmjerenih parametara pristupa se izradi ponude za naručioca, sa crtežima svih otvora kako bi kupcu približili konačni izgled proizvoda.

TRANSPORT

Obavezujemo se da svaki naručeni proizvod vlastitim vozilima dostavimo na adresu kupca, odnosno na mjesto same ugradnje proizvoda. Proizvodi su zaštitećni od bilo kakvih oštećenja, te u potpunosti odgovaramo za ispravnost i funkcioalnost naručenih proizvoda do dolaska na mjesto ugradnje.

DEMONTAŽA I MONTAŽA

Stručna montaža je ključ ukupne funkcionalnosti ugrađene stolarije. Mediteran d.o.o. ima nekoliko stručnih osoba osposobljenih isključivo za poslove montaže kao i demontaže proizvoda. Uposlenici su u mogućnosti da u kratkom vremenu obave kvalitetan posao. Pružamo i usluge demontaže i odvoza stare stolarije.

GARANCIJA I SERVIS

Na svaki naš proizvod dajemo dugoročne garancije, na neke i do 10 godina. Nakon izvjesnog perioda, uobičajeno je da serviseri obiđu objekt i u slučaju potrebe obave neophodna podešavanja, kako bi ugrađena vrata i prozori služili dugo i savršeno. U slučaju nepredviđenih situacija Mediteran d.o.o. Vam stoji na raspolaganju.

PROIZVODNJA DRVENOG NAMJEŠTAJA PO MJERI

Prema uzetim mjerama radimo 3D nacrt iz kojega možete dobiti realan pogled namještaja koji želite izraditi, a eventualne promjene ili dodatke odmah apliciramo u isti projekat.
Po dogovorenom nacrtu radimo točne izračune za svaki elemenat i svaki njegov dio koji mu pripada te pristupamo izradi sa maksimalnom preciznošću.

Zainteresirani ste za naše usluge?