GARAŽNA VRATA

Rolo, podizna i sekcijska

ZNAČAJAN ESTETSKI ELEMENT

Sva garažna vrata iz našeg asortimana izrazito su visoke kvalitete, te modernog dizajna, a karakterizira ih i najsuvremenija pogonska tehnika garažnih vrata, kao i odlična toplinska izolacija. Nudimo tri vrste garažnih vrata: rolo, podizna i sekcijska.

Bogat izbor panela i boja

Garažna vrata čine značajni estetski element Vašeg boravišta. Zahvaljujući velikom izboru panela i bogatoj ponudi boja, vrata mogu biti izrađena u savršenoj harmoniji i skladu prema svakom objektu. Sekcijska garažna vrata su idealno rješenje za osiguranje garaže, te zahvaljujući svojoj konstrukciji garantiraju visoku toplinsku i zvučnu izolaciju. Pozitivne strane modernih sekcijskih garažnih vrata su komfor, trajnost i jednostavnost upravljanja. Vrata se montiraju sa unutarnje strane garaže i otvaraju pod strop, pa ne zauzimaju dragocjeni prostor u garaži.

GARAŽNA VRATA

Sekcijska, podizna i rolo garažna vrata

Garazna vrataSEKCIJSKA VRATA

Otvaraju se okomito i zaustavljaju  ispod stropa čime se dobiva na uštedi prostora. Ostavljaju maksimalnu mogućnost korištenja prostora u garaži i ispred nje. Mogu se ugraditi na svaki garažni otvor, te su otporna na vremenske uvjete.

PODIZNA VRATA

Ovakav model garažnih vrata idealan je za prostor u prizemlju s visokim stropom. Podizna garažna vrata ili vrata na kipu pružaju visok stupanj komocije i sigurnosti. Ne zahtijevaju dodatan prostor i jednostavno se montiraju.

garazna rolo vrataROLO VRATA

Rolo vrata i stropna rolo vrata otvaraju se okomito i trebaju vrlo malo prostora u garaži. Pružaju maksimalnu mogućnost korištenja prostora u garaži i ispred nje. Oblik garažnog otvora nije bitan prilikom ugradnje.

Garazna vrata - Rolo
Garazna vrata - Sekcijska
Garazna vrata - Podizna

Zainteresirani ste za naše usluge?